De Italiaanse Meelsoorten: Erfgoed, Vakmanschap en Keuze van de Pizzaiolo's
De beste Italiaanse bloem voor lichte, knapperige en authentieke pizza's. Caputo, Spadoni, 5 Stagioni… ontdek de referenties van echte pizzaiolo's.
De beste Italiaanse bloem voor lichte, knapperige en authentieke pizza's. Caputo, Spadoni, 5 Stagioni… ontdek de referenties van echte pizzaiolo's.
Meel van Caputo, het symbool van de Italiaanse keuken, biedt een uitzonderlijke kwaliteit voor pizza's, verse pasta en banket. Ontdek waarom koks er dol op zijn.
Ontdek hoe je de ideale professionele bloem kiest om echte Napolitaanse pizza's te maken. Eiwitgehalte, hydratatie, type 00, kneed- en baktips: alles voor een perfect deeg dat waardig is aan de beste Italiaanse pizzeria's.
Ontdek hoe je de beste Italiaanse bloem kiest om een perfecte zelfgemaakte pizza te maken. Bloem 00, bereidingsadviezen, aanbevolen merken en hydratatietips voor een lichte, krokante en authentiek Italiaanse deeg.